Zweethut Ceremonie

Op donderdag 28 december 2017, van 13:30 – 20:30, leidt Kees Zoethout een zweethutceremonie speciaal voor alle vrienden en bekenden. Nadere informatie volgt nog.

Wil je aan deze zweethut ceremonie deelnemen, meld je dan hieronder aan.

Wat is een zweethut ceremonie?

Een zweethut ceremonie is een sjamanistische ceremonie. Dit betekent dat je gedurende de ceremonie de alledaagse werkelijkheid loslaat om beter contact te kunnen maken met symbolische elementen. De zweethut vertegenwoordigt hierbij de baarmoeder van moeder Aarde en symboliseert het vrouwelijke. Het vuur en de stenen vertegenwoordigen het mannelijke. De meeste zweethut ceremonies vinden plaats in vier ronden waarbij elke ronde een windrichting vertegenwoordigt. Zodoende symboliseert de ceremonie een cyclisch geheel. In de zweethut worden spirits uitgenodigd, krachten die een specifieke kwaliteit vertegenwoordigen. Meer lezen..

 

Praktische informatie:

Deelnamekosten worden nog bekend gemaakt.

meenemen:

  • Badhanddoek, doek of badjas en eventueel slippers voor buiten de hut. Een extra handdoek kan handig zijn;
  • Eventueel een doek, sari, handdoek o.i.d. om te dragen in de zweethut, naar eigen gevoel en inzicht;
  • Flesje water;
  • Iets te eten voor minimaal twee personen voor de potluck-maaltijd na afloop, bijvoorbeeld een salade, hartige taart, fruit, of wat dan ook. Voor soep en brood wordt gezorgd;
  • Een cadeautje voor de vuurmensen als dank voor hun inzet om deze ervaring voor jou te creëren.

 Contra-indicaties:

Gezondheidsklachten graag even melden. Ondanks vermelding blijf je te allen tijde zelf verantwoordelijk en aansprakelijk.

Aanmelding Zweethutceremonie

Aanmelding Zweethutceremonie

Ik heb de aanvullende informatie op de website gelezen en ga hiermee akkoord.