Loopbaancoach

loopbaan

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Groningen?

  • Je hebt alles wat je wilt: een partner van wie je houdt, een goede baan, een eigen huis. En je hebt nog een heel leven voor je. Hoe vul je dat nu in?
  • Je bent al langere tijd in dienst van dezelfde organisatie maar voelt de laatste jaren een afstand en hebt ook niet zoveel plezier meer in je werk. Wat nu?
  • Je wilt nu eindelijk wel eens weten wat je echt graag wilt. En nu?
  • Vanwege een reorganisatie wil je werkgever afscheid van je nemen en je wilt graag weten hoe je nu verder moet. Wat nu?

Als je een van bovenstaande vragen herkent of met andere loopbaan-gerelateerde vragen bezig bent, neem dan contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Kees Zoethout is NOLOC-gecertificeerd loopbaancoach en helpt je graag verder.

Wat kun je verwachten?

In een oriënterend gesprek ga je samen met de loopbaancoach je loopbaanvraag vaststellen en verhelderen. Op basis van dit gesprek bepalen we of we samen een loopbaancoach traject gaan afleggen. Dit traject duurt meestal uit zo’n zes sessies van anderhalf uur, afhankelijk van je vraag. Tijdens deze sessies maakt de loopbaancoach gebruik van technieken en werkvormen die erop gericht zijn je je bewust te maken van je eigen kracht en kwaliteiten zodat je vanuit een intrinsieke motivatie zelf richting kan geven aan een duurzaam maatschappelijk bestaan.

Wat is de achtergrond van de loopbaancoach?

  • Post-HBO gecertificeerde opleiding tot loopbaancoach en en coach persoonlijke ontwikkeling van Annet Brinkhuis Opleidingen;
  • Noloc Erkend Loopbaanprofessional; klik hier voor de Noloc-gedragscode.
  • Cognitief psycholoog en gepromoveerd bedrijfskundige;
  • Kennis van en ervaring met een brede variatie aan technieken waaronder (geleide) meditatie, biografisch werk, kernkwadranten en rollenspelen.

Noloc

 

 

Klik hier voor meer informatie en achtergrond van Kees Zoethout.

Maak hieronder een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Bellen kan natuurlijk ook: 06 – 41782415

 

Bezoekers van deze pagina zochten ook op: loopbaancoaching, loopbaanbegeleiding